8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KARS FAİK FİKRİYE TORUNOĞULLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TANITIM GEZİSİ

19.12.2022 259

Üst öğrenim kurumlarına yerleşmek için sınava hazırlanan 8'inci sınıf öğrencilerimize lise tanıtım gezisi düzenlendi.Okulumuz rehberlik çalışmaları kapsamında 05/12/2022 Pazartesi günü 8.sınıf öğrencilerimizden oluşan yaklaşık 20 kişilik öğrenci grubu ve sınıf öğretmenlerinin katılımı ile Kars Faik Fikriye Torunoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

Kars Faik Fikriye Torunoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hakkında bilgiler alındı ve okulun tüm birimleri dolaşıldı. Gezi, öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak ve hedeflerine ulaşmaları noktasında nitelikli liseleri tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlendi. Öğrencilerimizin okullar hakkında kapsamlı bilgi sahibi olduğu bu gezi için emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve ziyaret edilen okulların personellerine teşekkür ederiz.

19-12-202219-12-202219-12-2022